Ny deli öppnar i St Per i februari!
Nu kan vi äntligen avslöja vad som byggs bakom det rosa planket i St Per Gallerians mitt. I februari öppnar Edesias Deli. Det blir en helt ny delibutik med fokus på bra råvaror, matiga mackor, nybakat bröd, handplockade ostar och goda sallader, både att avnjuta på plats och ta med. Det är Anton Derblom och Rickard Karlsson som idag driver Rosendal Ost och chark som tillsammans med David Liambi som driver Taquesitoz som ligger bakom Edesias Deli. Här samlas deras erfarenhet av restaurang- och krogbranschen med den gemensamma passionen för bra lokala råvaror och god mat.
-Vi har fått så många frågor de senaste dagarna, sedan vi satte upp byggplanket mitt i gallerian så det är jätteroligt att äntligen kunna berätta vad det är som ska byggas, säger Snezana Oscarsson, centrumchef, St Per Gallerian, Skandia Fastigheter. -Detta breddar vårt lunchutbud till nästa år och skapar en mysig mötesplats mitti gallerian, fortsätter hon.
Edesias Deli planerar öppna i februari. Välkommen till stans bästa deli!