Datum: 2020-03-18 | Kategori: Nyheter

Information med anledning av covid- 19

Från och med 17 augusti återgår våra butiker till ordinarie öppettider. Vi ber dig som besöker oss att tänka på att hålla avstånd. Tillsammans kan vi dämpa smittspridningen av coronaviruset.

Vi följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19 och anpassar löpande vår verksamhet utifrån det. För att begränsa risken för smittspridning har vi utökat våra städrutiner och är särskilt noggrann med att rengöra t.ex. dörrhandtag, hissknappar och andra särskilt utsatta områden. Vi har skickat ut utförlig information och rekommendationer till våra butiker och restauranger för att de ska kunna fortsätta bedriva sin verksamhet på ett säkert sätt.

Vi ber våra kunder och våra medarbetare att respektera våra myndigheters uppmaningar om att hålla en god handhygien och stanna hemma om ni känner symptom på förkylning, hosta eller feber.

  • Håll avstånd till varandra. Tänk på att köa med avstånd och medverka inte till att skapa trängsel.
  • Undvik trängsel och välj gärna att handla på tider när det är mindre besökare (förmiddag och efter lunchtid).
  • Tvätta händerna och håll noggrann handhygien och undvik kontakt med ansiktet.
  • Undvik att ta i allmänna ytor i onödan.
  • Stanna hemma om du känner dig minsta sjuk eller upplever symptom på förkylningssmitta.

    Tillsammans kan vi hålla smittan nere och ett fortsatt öppet samhälle. Tack för att du väljer att handla i St Per Gallerian och stödjer den lokala handeln. Utan er, inget levande city.