Espresso House

ma-simple-thumbs
Telefon:010 – 510 12 21espressohouse.com

Espresso House är en svensk kaffekedja med eget bageri och vi brinner för kaffe, människor och miljö – samt för att skapa världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Om man har ambitionen att ge den bästa upplevelsen av kaffe till en nöjd gäst så måste man kunna erbjuda riktigt bra kaffe i en trevlig miljö. En trevlig miljö skapar man genom att ha fina coffee shops, men – det är 100 gånger viktigare att ha världens bästa personal.

Oavsett befattning är alla på Espresso House utbildade baristor. De som jobbar i våra coffee shops utbildas även inom service och i många fall även ledarskap. Vi tror nämligen att en välutbildad personal är viktigt för att skapa en trevlig coffee shop. Då blir det lättare att leva efter vårt motto – att gästen går först och att vi vill ge världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst.

Espresso House är en familjeägd kedja och öppnade sitt första kafé 1996. Idag är Espresso House nordens största coffee shop-kedja med över 255* kaféer i Sverige, Norge, Finland och Danmark.