Datum: 2020-06-30 | Kategori: ErbjudandeNyheter
Brödernas-2

Brödernas öppnar sin första restaurang för Uppsala hos oss!

I fredags blev det klart att restaurang Brödernas tar över fd Waynes och Shish lokaler på hörnet St: Persgatan och Dragarbrunnsgatan och öppnar sin första etablering i Uppsala.

Brödernas är ett väletablerat koncept med flertalet restauranger i Stockholm, Visby och Örebro. Konceptet grundades 2016 av bröderna Joakim och Jonas Wiklander som har drivit krogar och restauranger i över ett decennium med en stor passion för god mat.

Under förra året klev ytterligare ett brödrapar in i delägarskapet; NHL-stjärnan Mika Zibanejad och hans bror Monir Kalgoum. Det satte fart på en expansion av Brödernas som även har restauranger på gång i Nyköping och på Marbella.

– Det är jätteroligt att kliva in i Uppsala för oss och det känns som ett självklart steg i utvecklingen av Brödernas, säger Joakim Wiklander, grundare och delägare.

Konceptet är att erbjuda välsmakande burgare, pizza med noga utvalda råvaror och en bred cocktail-meny på en schysst restaurang.

Det här känns bra för oss att få en ny stark aktör till vårt restaurangläge på hörnet och med Brödernas kan vi skapa ett bra gatuliv på Dragarbrunnsgatan, säger Snezana Oscarsson, centrumchef för St: Per Gallerian. Skandia Fastigheter som äger och driver St: Per Gallerian och ett flertal bostäder, kontor- och handelsfastigheter i stadskärnan är en aktiv fastighetsägare i Uppsala och verkar för en levande stadskärna med ett brett utbud.

Ombyggnationen kommer att pågå under sommaren och Brödernas Uppsala kommer att vara färdigt att öppnas upp i höst.

 

Kontakt: Snezana Oscarsson, Centrumchef St: Per Gallerian, Skandia Fastigheter.