Datum: 2019-02-25 | Kategori: Nyheter
scala_webb_logo_stper

Scala Stockholm – Mode på ett familjärt och kärleksfullt sätt!

scala_stper_webb_3

Scala Stockholm började sin resa för 30 år sedan med familjen Dahya och har sedan dess alltid drivits som ett litet traditionellt familjeföretag med stor passion för mode och omtanke för sina kunder. Idag jobbar fler generationer inom Dahyafamiljen i företaget, och det är något som verkligen märks i den personliga och familjära servicen man får som kund och i den allmänna atmosfären i butiken.

scala_stper_webb_7

Kläderna är en blandning av eleganta klänningar av högsta kvalitet för fest och mer vardagliga kläder enligt det senaste modet. Hit kommer den stilsäkra, eleganta kvinnan för att handla sina kläder.

scala_stper_webb_1

På Scala är vi extremt noga både med kvalitet och den personliga servicen. Hos oss får man alltid ordentlig hjälp att prova ut kläder. Det är inte alltid lätt att hitta rätt storlek, färg och passform, framför allt när det gäller festkläder. Med vår långa erfarenhet hjälps vi därför åt att hitta ”the perfect match”, och skulle något litet behöva justeras har vi samarbetspartners som kan hjälpa er med de små detaljerna.

Under hela sin historia har Scala haft sin stora flaggbutik i Stockholm, lätt tillgängligt med sitt perfekta läge vid Hötorget. Som så många andra städer förändras stadskärnan även i Stockholm och många butiker längs gatan har fått ge plats åt nya framtida kontorslandskap. Men inget ont som inte för något med sig, idag finns nämligen den nya Scalabutiken istället i St. Per gallerian i Uppsala.

scala_stper_webb_6

Vi gillar förändring och är spända på att se hur vi kommer att tas emot och utvecklas i Uppsala. Vi får nu testa på en liten ny publik, blir en del av Uppsalas stadskärna och får prova på hur det är att bedriva butik i en galleria. Vi tror att det kommer utveckla Scala till nya nivåer och vi ser fram emot att få en ny stark kundkrets i Uppsala. Vi har sett att utbudet av just eleganta klänningar inte varit så stort och det tycker vi självklart behövs, framför allt i en studentstad med alla dess baler och examinationer. Vi kommer därför jobba hårt för att nå ut och skapa ett starkt band till Uppsalas studenter.

scala_stper_webb_5

Det är en speciell känsla att sälja en vacker klänning som ska användas på ett speciellt tillfälle fyllt av glädje och förväntan. Dessa tillfällen är ofta en stund där minnen skapas som sedan minns för resten av livet. Därför tummar vi aldrig på kvalitet, eller din upplevelse av att prova ut din klänning i butiken.

scala_stper_webb_2

I vår butik hittar ni mode och framför allt eleganta festklänningar från bland annat Paris och London. Så ett besök till oss är ett självklart val om man är på jakt efter balklänning, tärnklänning, festkläder med mera.

scala_stper_webb_4

Vi ser fram emot att få träffa alla våra gamla och framför allt nya kunder i vår nya butik i St Per gallerian i Uppsala.

– Familjen Dahya